Hammasklubi – ja kaikki hyötyvät!

Haluatko säästää rahaa ja samalla

huolehtia tassuterapeuttisi terveydestä paremmin?

Liity Hammasklubiimme! 

 

Me täällä Pyynikillä kovasti mietimme, miten tuoda tutkittu tieto käytäntöön ja jokaisen lemmikinomistajan sekä lemmikin hyödyksi. Laajemmassa mittakaavassa tahdomme tukea kaikkea sellaista toimintaa, joka edesauttaa lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia.

Koska jopa ammattilaisen voi olla vaikeaa nähdä lemmikin piilevää hammassärkyä, emme missään nimessä halua ketään syyllistää siinä tilanteessa, kun suu on jo täynnä huonoja ja heiluvia hampaita. Tiedämme kyllä, että tilanne itsessään jo aiheuttaa monelle lemmikin omistajalle omantunnon tuskia ja syyllisyyden tunteita. Sen sijaan me katsomme aina tulevaisuuteen, ja uskomme, että tiedon lisääminen on paras tapa edistää tätäkin asiaa.

Tästäpä sitten tuli meille mieleen, että mitäpä jos palkitsisimme asiakkaitamme siitä, että he huolehtivat lemmikin hampaiden terveydestä eläinlääkäriemme suositusten mukaisesti? Saisimmeko me tällä tavoin heidät paremmin sitoutumaan hoitoon yhteistyössä meidän kanssamme? Erityisesti tästä hyötyvät pienet koirat, joilla on paljon parodontiittia, ja joiden täytyy tosiaan vuosittain käydä hammashoidossa. Sekä toki kissat… ja mikseivät isommatkin koirat, erityisesti jos kotihoito ei ole aivan 100% kunnossa joka päivä.

 

Vastineemme satunnaisiin tarjouskampanjoihin on näin ollen tässä:

Hammasklubi : -15 % alennus

Mitä sinulta vaaditaan jotta pääset hyödyntämään tarjouksen: 

 • Sitoudut käyttämään koirasi tai kissasi meillä hammaskivenpoistossa ja hammastarkastuksessa säännöllisesti vuosittain. 
 • Edellisestä eläinlääkärissä suoritetusta hammashoidosta ei saa olla kulunut yli 12 kk, jotta voit käyttää alennuksen.

Mitä me tarjoamme: 

 • Edullisempi “klubi-hinta” hammaskivenpoistolle ja hammastarkastukselle, joka on voimassa ympäri vuoden eläimen koko eliniän ajan! 
 • Koskee sekä kissoja että koiria 
 • Osaavat ja pitkälle koulutetut eläinlääkärit sekä klinikkaeläinhoitajat, jotka huolehtivat siitä, että nukutuksen valvonta ja muukin hoito on varmasti paikkakunnan parasta tasoa 
 • Tampereen parhaiten varusteltu pieneläinten hammasklinikka 
 • Hammaskartta, joka päivitetään jokaisella kerralla ja johon merkitään löydökset sekä mahdolliset jatkohoitosuositukset hinta-arvioineen 
 • Röntgenkuvat koko suusta tai valikoiduista kohdista lisämaksua vastaan samalla käynnillä 

 

Haluamme taata potilaillemme säännöllisen hammashoidon järkevällä hinnalla. Älä siis enää kärky satunnaisia tarjouksia, vaan sitoudu lemmikkisi hyvään hammashoitoon läpi sen koko elämänkaaren! 

 

Hammasklubin edullisempi hinta on voimassa jatkuvasti meillä alle vuoden sisään hammaskivenpoistossa tai hammaspoistossa käyneille potilaille. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan muualla viimeksi käyneille potilaille, edellyttäen että potilaasta toimitetaan meille hammaskartta sekä käyntikertomus etukäteen. 

Hammasklubiin voi liittyä nyt myös muualla aiemmin hammashoidossa käyneet asiakkaat! Tarjous on heille voimassa toukokuun loppuun 2023 asti! Heilläkin tulee viimeisimmästä hammashoidosta olla kulunut alle 12 kk. 

Rajoitukset:

Alennettu hinta ei koske hammasröntgenkuvia, hammaspoistoja eikä muita lisätoimenpiteitä, joita mahdollisesti tehdään samalla käynnillä. Nämä veloitetaan normaalin hinnaston mukaisesti. Lääkkeet laskutetaan normaalisti käytön mukaan.

Riskianestesialisä laskutetaan yli 12-vuotiailta, brakykefaalisilta, sydänvikaisilta, ja muilta kohonneen riskin nukutuspotilailta.

 

Ajat tarjoushintaiseen hammaskivenpoistoon on varattavissa vain puhelimitse! 

Varaa aikasi: 03 389 1010

 

AAHA Dental Guidelines – suositukset koirien ja kissojen hammashoitoon, otteita:

 • pennun hampaat tarkistetaan jo maitohammasvaiheessa sekä hampaiden vaihtumisen aikaan (tämä tehdään penturokotuksilla)
 • hampaiden päivittäinen harjaaminen aloitetaan, kun pysyvät hampaat ovat puhjenneet, harjoitella voi toki jo ennen sitä
 • ensimmäinen hammashoito ja suun röntgenkuvat eli ennaltaehkäisevä hammashoito eläinlääkärissä: 1 vuotiaana pienet koirat/kissat ja 2-vuotiaana suuret koirat
 • tämän jälkeen nukutuksessa tehtävä hammashoito säännöllisesti eläinlääkärin suosituksen mukaisesti
 • lisäksi suositus tarkistaa hampaat hereillä 6 kk välein
 • hampaiden harjaaminen on ns. ”golden standard” parodontiitin ennaltaehkäisyssä ja hoidossa, lisäksi voidaan käyttää VOHC:n (Veterinary Oral Health Council) hyväksymiä puruluita, ruokia ja muita tuotteita kotihoidon tukena, lista hyväksytyistä tuotteista löytyy nettisivuilta www.vohc.org