Kissaleikkauskampanja marraskuussa!

Kissan leikkaus ilman klinikkamaksua marraskuussa!

Säästösi -28€

Mikäli eläimellä ei ole aiottua jalostuskäyttöä, se tulee leikkauttaa. Leikkaamalla voidaan ennaltaehkäistä lisääntymiseen liittyvien sairaustilojen, kuten märkäkohdun esiintyvyyttä, häiritsevää kiimakäytöstä, uroskissojen merkkailua sekä estää ei-toivottujen pentueiden syntymistä.

Suosittelemme että kaikki kissat, joilla ei ole aiottua jalostuskäyttöä, leikataan jo 4-6 kk iässä. Kissan leikkaus voidaan suorittaa meillä jo lähtien 2 kk iästä.

Kampanjahinta koskee nuoria, perusterveitä kissoja.

Kampanjahinnat voim. 1.-30.11.2020:

Kastraatio 62 €
Sterilisaatio 132 €

Mikrosiru samassa yhteydessä + 10 €

Leikkaava eläinlääkäri on Saara Joukanen.

Ajan voi varata netistä nimikkeellä ”KISSAKAMPANJA Sterilisaatio/kastraatio”

tai puhelimitse klinikan aukioloaikoina 045 250 6570.

 

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Paras ystäväsi saa lempeää hoitoa Pyynikin eläinlääkäreillä Pyynikintorin laidalla.  Tiloihin on mukava tulla palveltavaksi, myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on kadunvarsilla ja julkisilla kulkuneuvoilla kuten Nysse ja Ratikka pääsee melkein ovelle.

Mikäli et tiedä mikä lemmikillä on, hätä on akuutti tai et löydä ajanvarauksesta aikaa, voit aina soittaa meille 03-389 1010

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.

Varaa aika Soita

Katso myös  hinnastomme ja palvelumme.