Muutamia kuvia lähes valmiista klinikasta

Kuudessa viikossa on kuin onkin ankea liiketila muutettu ihastuttavaksi pieneläinklinikaksi. Aikataulu on ollut aivan käsittämättömän hurja tehdyn työn määrään nähden, ja se on tarkoittanut miehelleni pitkiä päiviä ja viikkoja ilman vapaapäiviä. Lisäksi monet rakennusliikkeen työntekijät ovat joustaneet ja venyneet kuin hubba bubba – kiitos kaikille! Nyt voidaan vihdoin hengähtää, ja aloittaa toiminta näissä uusissa, ihanissa tiloissa!

Vastaanottotiskiin haettiin inspiraatiota mistäs muualta kuin Pinterestistä. Mikko onnistui toteutuksessa taas yli odotusteni. Mielestäni aulassa on rauhaisa ja miellyttävä fiilis. Matot vielä puuttuvat lattiasta, pari spottia katosta ja seiniltä muutamia juttuja. Vihreä on Tikkurilan Nefriitti N494.

Vastaanottohuoneessa on sopivasti tilaa isommallekin lemmikille. Sinivihreän sävyt ovat Tikkurilan X438 Salaisuus ja J367 Mosaiikki.

Klinikalla on digiröntgen, joka asennettiin tällä viikolla. Vihreän sävy Tikkurilan Aalto H440.

Onhan me hoidettu jo muutamia potilaitakin. Klinikan kaikkien aikojen ensimmäinen potilas oli suloinen toy-villakoira Popo, jolta poistettiin sappirakko. Leikkausta oli suunniteltu jo aiemmin keväällä, mutta sitä jouduttiin klinikan muuton vuoksi lykkäämään. Onneksi potilaan vointi pysyi väliajan suhteellisen hyvänä, ja leikkauskin meni nappiin. Myös hammastyöpiste on testattu ja todettu toimivaksi.

 

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Pyynikin eläinlääkärit sijaitsee Tampereen Pyynikillä. Klinikka on hyvin varusteltu ja tiloihin on mukava tulla myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on lähettyvillä Pyynikintorilla ja kadunvarsilla.

Ajanvarauksestamme voit varata ajan tavanomaisimpiin toimenpiteisiin kuten rokotus, hammaskivenpoisto tai terveystarkastus. Voit varata ajan akuutissakin tilanteessa netissä.

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.

Varaa aika Soita