Pyynikin eläinlääkärit ja Eläinlääkäriasema Status yhteistyöhön

Aloitan ajanvarausklinikan Eläinlääkäriasema Statuksen tiloissa 16.9.2019.

Palveluihini kuuluu kaikki peruseläinlääkäripalvelut, hammashoidot, myös leikkaukselliset hampaiden poistot, sekä lisäksi teen kotikäyntejä lähialueilla.

Vastaanotossa työskentelee lisäkseni arkisin vastaanottoavustaja sekä klinikkaeläinhoitaja – meillä lemmikkisi on siis hyvissä käsissä.

Status jatkaa viikonloppupäivystystä edelleen omana yrityksenään aloittaen joka viikon perjantaina klo 18.00 ja päivystäen aina maanantai-aamuun klo 8.00 asti.

Arki-öisin Tampereen seudulla päivystää lokakuusta alkaen Eläinsairaala Veter Tammelassa (ent. Evidensia Tampere).

Tällä järjestelyllä saamme paitsi yhdistettyä kahden yrityksen toiminnan saman katon alle, myös tarjottua asiakkaillemme poikkeuksellisen laajan palvelukokonaisuuden päivystyksineen.

Lämpimästi tervetyuloa vastaanottomme asiakkaaksi!

 

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Pyynikin eläinlääkärit sijaitsee Tampereen Pyynikillä. Klinikka on hyvin varusteltu ja tiloihin on mukava tulla myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on lähettyvillä Pyynikintorilla ja kadunvarsilla.

Ajanvarauksestamme voit varata ajan tavanomaisimpiin toimenpiteisiin kuten rokotus, hammaskivenpoisto tai terveystarkastus. Voit varata ajan akuutissakin tilanteessa netissä.

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.

Varaa aika Soita