Sydänspesialisti aloittaa Pyynikillä!

Huippu-uutisia henkilöstöpuolelta!!!
Klinikallamme aloittaa helmikuussa 2022 kardiologian palvelu noin kerran kuukaudessa.
Kardiologiasta vastaa eläinlääkäri Andrea Gladuli, DVM, II level Master s.a. Cardiology (MS). Andrealla onkin jo runsaasti omaa asiakaskuntaa Tampereella, mutta uusille asiakkaille tiedoksi tässä alla Andrean esittely.
 
Tulevat Andrean päivät Pyynikillä:
  •  9.2.2022 Joukkotarkastuspäivä – tiedustele vapaita aikoja klinikan sähköpostista
  • 9.3.2022 Normaali ajanvaraus – soita tai kurkkaa nettiajanvaraus 🙂
 
Kardiologimme Andrea on kotoisin Italiasta. Hän käy klinikallamme noin kerran kuussa suorittamassa erityisesti sydämen ultraäänitutkimuksia. Andrealla on Suomen ensimmäinen ja ainoa kiertävä kardiologin palvelu lemikkieläimille, ja tämä kysytty erikoisosaaja työskenteleekin säännöllisesti useilla tasokkailla pieneläinklinikoilla ympäri Suomea. Hän on työskennellyt Suomessa kardiologina vuodesta 2012. Eläinlääkäriksi Andrea valmistui Italiassa Parman yliopistosta vuonna 2001, ja hän suoritti vaativan erikoistumiskoulutuksen Yhdysvalloissa Cornellin yliopistossa vuosina 2009-10.
Andrean erityisiä mielenkiinnon kohteita ovat sydämen elektrofysiologia, rytmihäiriöt, Holter, autonomisen hermoston vaikutus rytmiin, ARVC boksereilla ja sydämen vajaatoiminnan hoito. Andrealla on siis pitkä kokemus eläinten sydänsairauksista, ja lisäksi hän on Pawpedsin ja Kennelliiton virallinen sydänultraaja. Tämän lisäksi hän on tehnyt tutkimustyötä ja julkaissut aihealueesta useita tieteellisiä artikkeleita alan lehdissä.
Vapaa-aikanaan Andrea lenkkeilee, seuraa Italian liiga-jalkapalloa ja käy elokuvissa. Perheeseen kuuluvat poika Daniel ja kaksi kissaa nimeltään Wendy ja Tarsisio.
Andrea palvelee englannin kielellä ja suomalainen avustaja toimii tarvittaessa tulkkina asiakkaan suuntaan.
 
KOULUTUS
• Veterinary Degree Parma University 2001
• Diplomate II level Master (MS) in Copanion Animal Veterinary Cardiology, University of Turin 2005
• Fellowship training program at the Cardiology department at Cornell University, USA 2009-10
• Suomen Kennelliiton hyväksymä virallinen sydämen ultraäänitutkimuslausunto pätevyys, 2015
 

Lisää Andreasta sekä tietoa lemmikkien sydänsairauksista hänen omalla kotisivullaan: https://www.elainlaakarisydanspesialisti.net/

 

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Pyynikin eläinlääkärit sijaitsee Tampereen Pyynikillä. Klinikka on hyvin varusteltu ja tiloihin on mukava tulla myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on lähettyvillä Pyynikintorilla ja kadunvarsilla.

Ajanvarauksestamme voit varata ajan tavanomaisimpiin toimenpiteisiin kuten rokotus, hammaskivenpoisto tai terveystarkastus. Voit varata ajan akuutissakin tilanteessa netissä.

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.

Varaa aika Soita