Värisuunnitelma klinikalle

Tässä projektin edetessä ollaan yhdessä Mikon kanssa todettu, että tarvitaan selvästi ammattiapua värien ja brändin kehittämisessä. Mikko osasikin ehdottaa heti tuttua osaavaa kaveria, ja näin lähdettiin suunnittelemaan tarvittavia toimenpiteitä. Yksi ensimmäisistä päätettävistä asioista on haluttu värimaailma. Tämä halutaan synkronoida koskemaan sekä kotisivuja että klinikkaa. Myös kotisivut remontoidaan tässä kevään aikana ammattilaisen avustuksella.

Itse pidän maanläheisistä, murretuista vihreistä sekä hiekan sävyistä. Turkoosi on tietenkin eläinklinikoiden klassikko. Se on aina ajankohtainen. Toivon, että erityisesti odotustilan värimaailma on rauhoittava, sillä monesti omistajat ovat hyvin hermostuneita saapuessaan klinikalle, oli sitten kyse lemmikin rokottamisesta tai isommasta operaatiosta. Omistajaa jännittää, se on ymmärrettävää. Meidän tehtävämme ammattilaisina on huomioida omistajan reaktiot tilanteessa, ja luoda sellainen atmosfääri, joka tukee tätä tehtävää. Tämä netistä poimittu kuva ammattilaisen toteuttamasta värisuunnitelmasta (alla) on aika inspiroiva!

https://decoratingbydonna.com/2013/11/24/how-to-design-color-for-a-veterinarian-office/https://decoratingbydonna.com/2013/11/24/how-to-design-color-for-a-veterinarian-office/

Tikkurilalla on myös kätevä verkkopohjainen värisuunnitteluohjelma, jossa voi kokeilla värejä eri huoneisiin. Ohjelmaan voi myös ladata omia kuvia ja maalailla niitä sitten virtuaalisesti. Ohjelman käytössä on toki hyvä muistaa, että tietokoneen näytön resoluutio ja värien toisto vaikuttaa lopputulokseen, joten on syytä lisäksi hakea mallit rautakaupassa ja katsoa niitä eri valaistusolosuhteissa.

Löydätte sen osoitteesta:

https://new.tikkurila.fi/kotimaalarit/palvelut/varisuunnitteluohjelma

Minä ehdin hyvin vielä pari päivää pyöritellä näitä, sillä klinikalla aletaan vasta rakentaa väliseiniä ja tekniikkaa.. eli ihan vielä hetkeen ei päästä maalaushommiin.

Rauhallista viikonloppua!

 

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Paras ystäväsi saa lempeää hoitoa Pyynikin eläinlääkäreillä Pyynikintorin laidalla.  Tiloihin on mukava tulla palveltavaksi, myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on kadunvarsilla ja julkisilla kulkuneuvoilla kuten Nysse ja Ratikka pääsee melkein ovelle.

Mikäli et tiedä mikä lemmikillä on, hätä on akuutti tai et löydä ajanvarauksesta aikaa, voit aina soittaa meille 03-389 1010

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.

Varaa aika Soita

Katso myös  hinnastomme ja palvelumme.