Muutamme uusiin toimitiloihin huhtikuussa 2020

Vihdoin saamme omat toimitilat! Sen jälkeen kun Aamulehti julkaisi jutun minusta ja tulevista muutoksista osana yritysrahoitusta koskevaa artikkeliaan, ovat monet asiakkaat jo malttamattomana tiedustelleet, että mihin me nyt sitten oikein olemme muuttamassa. Toki tässä on pitänyt ensin odotella, että vuokrasopimus on allekirjoitettu ja tosiaan se projektin rahoitus on kunnossa, ennen kuin uskaltauduin kertomaan asiasta enempää 🙂

Uusi toimitila sijaitsee katutasossa Pyynikintorin laidalla osoitteessa Sotkankatu 20. Tilaa on hieman alle 150 m2 ja sinne tulee mm. 2 vastaanottohuonetta, toimenpidehuone jossa on 2 hyvin varusteltua hammasyksikköä, leikkaussali, röntgen, ultraäänitutkimuslaite ja heräämöt koirille ja kissoille. Viime viikon lopulla tilassa alettiin siis purkamaan vanhoja rakenteita sekä lattiaa uusien alta. Tällä hetkellä kaikki näyttää vielä kovin sotkuiselta juu… Mutta kovalla tohinalla pojat siellä rakentavat tekniikkaa ja väliseiniä jo! Projektia johtaa mieheni Mikko ja rakennustöistä vastaa hänen yrityksensä Juhajoki Works Oy . Pääsuunnittelijana on isäni Esa Niva (Arkkitehdit A3). On ihanaa, kun on luotettavat ja osaavat kumppanit mukana näin isossa ja tärkeässä urakassa. Voin olla rauhallisin mielin, ja keskittyä miettimään lääketieteellisten laitteiden tarvetta ja sijoittelua, sekä klinikan materiaaleja ja värimaailmaa. Myös laitehankinnat etenevät tässä samalla kaiken aikaa, ensimmäiset pömpelit onkin jo kannettu sisään odottamaan käyttöönottoa.

Toistaiseksi siis jatkamme potilastyötä osoitteessa Pyynikintori 8.

Terveyttä ja rauhallista mieltä kaikille!

– Kaisa

 

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Paras ystäväsi saa lempeää hoitoa Pyynikin eläinlääkäreillä Pyynikintorin laidalla.  Tiloihin on mukava tulla palveltavaksi, myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on kadunvarsilla ja julkisilla kulkuneuvoilla kuten Nysse ja Ratikka pääsee melkein ovelle.

Mikäli et tiedä mikä lemmikillä on, hätä on akuutti tai et löydä ajanvarauksesta aikaa, voit aina soittaa meille 03-389 1010

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.

Varaa aika Soita

Katso myös  hinnastomme ja palvelumme.