Klinikka

Pyynikin eläinlääkärit on täysin kotimainen, itsenäinen pieneläinklinikka Tampereen Pyynikintorilla. Haluamme hoitaa jokaista potilasta, kuin omaamme. Panostamme sujuvaan ja miellyttävään asiakaskohtaamiseen sekä lemmikin kokonaisvaltaiseen terveyden- ja sairaudenhoitoon.

Osaavat eläinlääkärimme ja klinikkaeläinhoitajamme huolehtivat lemmikistäsi terveyden- ja sairaudenhoidon osalta. Tarjoamme kaikki peruseläinlääkäripalvelut, myös mm. röntgenkuvaukset, hammaskirurgiapalvelut, kardiologipalvelut ja laajat sisätautiselvittelyt. Odotamme että saamme palvella sinua ja parasta ystävääsi!

Henkilökunta

Kaisa Juhajoki
Eläinlääkäri, yrittäjä

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2012, ja tehnyt sen jälkeen pieneläinpainotteista praktiikkaa. Ennen oman klinikan perustamista olen työskennellyt monipuolisesti sekä kunnaeläinlääkärinä että pieneläinklinikoilla. Minulla on erityisesti kokemusta pieneläinten hammashoidoista sekä eläinsairaalan päivystystyöstä. Perustin yritykseni Pyynikin eläinkääkärit syksyllä 2019, ja omat tilat klinikalleni valmistuivat huhtikuussa 2020. Lisäksi olen ollut mukana perustamassa Eläinklinikka Norppaa Savonlinnaan keväällä 2019. Jatkokouluttaudun kirurgian ja hammashoitojen saralla. Muita ammatillisia mielenkiinnonkohteitani ovat ensi- ja tehohoito sekä traumatologia. Minulle on tärkeää huomioida aina kokonaisuus niin lemmikin hoidossa kuin eläinlääkäripalvelun tuottamisessakin.

Pyynikin eläinlääkäreissä hoidan kaikenlaisia potilaita, ja teen hammashoitoja sekä ontumatutkimuksia. Kotoa meiltä löytyy kaksi koiraa sekä hevonen : novascotiannoutaja Vimma, kodinvaihtajana perheeseemme päätynyt pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira Nuppu sekä suomenhevostamma Mimmi.

Ammatillisia jatkokoulutuksia mm:

  • ESAVS Dentistry III & IV
  • Koirien ja kissojen hammashoito 1
  • Koiran ja kissan hammasröntgenkuvaus
  • ESAVS Soft Tissue Surgery I
  • Aovet Principles of Fracture Management in the Dog and cat
  • ESAVS Orthopaedics I

Jäsenyydet: Suomen eläinlääkäriliitto, Suomen eläinlääkäripraktikot ry, Aovet

Ines Lucas
Eläinlääkäri

Valmistuin eläinlääkäriksi vuonna 2012 Vasco da Gaman yliopistosta (Coimbra, Portugali), jonka jälkeen työskentelin useilla pieneläinklinikoilla Portugalissa. Vuodesta 2017 lähtien olen työskennellyt eläinlääkärinä Suomessa.
Puolentoista vuoden ajan opiskelin suomen kieltä, mutta palvelen myös englanniksi ja portugaliksi.  Aloitin työt Pyynikin eläinlääkäreissä maaliskuussa 2022.

Eläinlääkärin työssä minua kiinnostaa eniten koirien ja kissojen hammassairaudet, vatsaontelon ultraäänitutkimukset ja sisätaudit. Kurssitaustaa minulla on hammashoidosta ja ultraäänitutkimuksesta.
Vapaa-ajallani harrastan laulamista sekä monenlaisia käsitöitä (ompeleminen, macrame, saippuanvalmistus jne.). Sen lisäksi rakastan ruoanlaittoa sekä huonekasvien parissa puuhastelua. Koirat ovat aina olleet intohimoni, erityisesti isot koirat.

Kotona on Portugalista tuotu tanskandoggi-mastiffi sekoitus nimeltään Luso.

 

 

 

Laura Parviainen
Eläinlääkäri

Esittely tulossa.

 

 

 

Taru Tikkanen
Eläinlääkäri, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri

perhevapaalla 2021-2022

Taru on valmistunut Erikoiseläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta 2022.  Eläinlääketieteen lisensiaatiksi Taru valmistui Helsingin yliopistosta 2017.  Aikaisemmin Taru on ollut töissä Yliopistollisessa eläinsairaalassa ja isossa päivystävässä yksityisessä eläinsairaalassa pääkaupunkiseudulla.

Eläinlääkärinä Taru on empaattinen ja huolellinen. Erityisiä kiinnostuksen kohteita on kissojen ja koirien sisätaudit ja ihotaudit, ja niiden osalta hän on myös eniten jatkokouluttautunut. Taru selvittelee mielellään esimerkiksi suolistovaivoja, hormonaalisia ongelmia, virtsatieoireita, kutinoita ja korvavaivoja. Taru on myös päivystänyt paljon, joten kaikenlaisten akuuttipotilaiden hoito on hyvin tuttua. Kotoa Tarulta löytyy kaksi shetlanninlammaskoiraa.

Noora
vastaava klinikkaeläinhoitaja

perhevapaalla 2021-2022

Noora toimii klinikallamme vastuuhoitajana huolehtien klinikan arjen sujumisesta. Noora on valmistunut vuonna 2012. Ennen siirtymistään Pyynikin tiimiin hän on ehtinyt työskennellä lähes kymmenen vuotta pieneläinklinikalla, joten kokemusta ja osaamista erilaisten tilanteiden hoitoon niin asiakaspalvelussa kuin hoitotyössäkin on paljon. Nooralla on useita vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita, kuten anestesia- ja laboratoriotyöskentely ja potilaiden perioperatiivinen hoito. Tämän kissarakkaan hoitajan kotoa löytyy kolme kissaa.

Vilma
klinikkaeläinhoitaja

Vilma valmistui 2017 klinikkaeläinhoitajaksi. Vilma pitää työssään erityisesti leikkaussalityöskentelystä ja tuo klinikalle osaamista sekä kokemuksen tuomaa varmuutta laajasti toimenpiteisiin. Hän myös toimii klinikalla vankan kokemuksensa turvin meidän harjoittelijoiden pääasiallisena ohjaajana. Pyynikille hän siirtyi päivystävästä eläinsairaalasta syksyllä 2021. Vapaa-ajalla päivät täyttyvät kolmen dobermannin Ossin, Sytkän ja Olgan sekä ratsuhevostamma Lulun kanssa harrastamisesta. Myös pienimuotoinen kenneltoiminta on lähellä sydäntä. Iltaisin sylissä kehrää itämainen lyhytkarva Tirri, burma Fiona ja abykissa Loki.

Sari
klinikkaeläinhoitaja, klinikkamanageri

Sari on aloittanut meillä harjoittelijana, ja siirtynyt oppisopimuskoulutettavasta lopulta valmiiksi klinikkaeläinhoitajaksi. Sarin huumorintajuinen ja myönteinen asenne kantaa läpi kiireistenkin päivien. Sari on asiakaspalveluhenkinen ja hyvä tiimityöskentelijä. Sari toimii klinikkamanagerina hoitaen monia klinikan arjen juoksevia asioita. Kotoa löytyy saksanpaimenkoira Tyyne.

Kati
klinikkaeläinhoitaja

Kati on aloittanut meillä harjoittelijana ja siirtynyt oppisopimuskoulutettavaksi ja valmistui kesäkuussa 2022. Työssään Kati on huolellinen, ahkera ja tarkka, sekä erittäin eläinrakas. Asiakkaille Kati tarjoaa rauhallista ja ystävällistä palvelua. Kotoa löytyy kaksi kissaa sekä lisäksi Katilla on hevosia. Kati valmistuu klinikkaeläinhoitajaksi vuoden 2022 aikana.

Daniela
vastaanottoavustaja, klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Daniela on klinikalla kesätöissä vastaanottoavustajana, ja vastailee puhelimeen sekä kotiuttaa potilaita. Daniela on rauhallinen ja huolellinen työssään ja palvelee asiakkaita mielellään. Kotoa löytyy kissa.

Mikko Juhajoki
Toimitusjohtaja, yrittäjä

Mikko on monialainen osaaja, joka huolehtii kilinikan asiakkaiden tarpeista, henkilöstön hyvinvoinnista ja yrityksen päivittäisistä asioista. Mikko vastaa myös pääsääntöisesti harjoittelu- ja työnhakuilmoituksiin.

Harjoittelijat

Klinikallamme on jatkuvasti vaihteleva määrä hoitajaharjoittelijoita sekä eläinlääkäriopiskelijoita oppimassa työskentelyä pieneläinklinikalla. Panostamme mielellämme nuorten innokkaiden ammattilaisten kouluttamiseen. Mikäli sinulla on opiskelupaikka (klinikkaeläinhoitaja), ja haluaisit meille harjoitteluun, voit kysyä vapaita paikkoja meiltä sähköpostitse osoitteesta: .