Lisääntyminen

Klinikallamme hoidetaan erilaisia lisääntymiseen liittyviä tiloja ja sairauksia. Näitä ovat mm.

  • Eturauhasvaivat, erityisesti ikääntyvillä uroskoirilla
  • Penisprolapsi, esinahantulehdus
  • Kiveskasvaimet
  • Maitorauhaskasvaimet, diagnostiikka ja leikkaukset
  • Kohdun sairaudet, kohtutulehdus, märkäkohtu
  • Emätinkasvaimet

Tarjoamme kasvattajille mm. seuraavia palveluita:

Lue lisää:

 

Pentuetarkastus

Pentuetarkastuksella tarkoitetaan koko pentueen tarkastusta ennen luovutusta. Samassa yhteydessä voidaan myös asettaa mikrosirut jotka ilmoitamme kätevästi ja nopeasti Kennelliittoon tai Kissaliittoon. Ennen pentuetarkastusta tulee olla tehtynä pentueilmoitus kyseiseen rekisteriin, jotta sirutiedot pystytään tallentamaan.

Jokaiselle pennulle tehdään oma Eläinlääkärin todistus, johon merkitään tarkastuksen havainnot.

Eläinlääkärimme suorittaa myös varhaiskastraatioita ja -sterilisaatioita. Suositeltava minimi-ikä leikkaukselle on 2-4 kk.

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Paras ystäväsi saa lempeää hoitoa Pyynikin eläinlääkäreillä Pyynikintorin laidalla.  Tiloihin on mukava tulla palveltavaksi, myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on kadunvarsilla ja julkisilla kulkuneuvoilla kuten Nysse ja Ratikka pääsee melkein ovelle.

Mikäli et tiedä mikä lemmikillä on, hätä on akuutti tai et löydä ajanvarauksesta aikaa, voit aina soittaa meille 03-389 1010

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.

Varaa aika Soita

Katso myös  hinnastomme ja palvelumme.

Tutustu muihin palveluihimme