Palvelumme

Klinikan henkilökunta haluaa tarjota asiakkailleen yksilöllistä hoitoa mottona ”hoida potilaitasi, kuin hoitaisit omaa lemmikkiäsi”.

Peruseläinlääkäripalvelujen lisäksi meiltä löytyy kattavasti osaamista mm. kirurgian, sisätautien ja hammassairauksien osalta. Laaja osaaminen takaa hyvän palvelun ja luo hyvät edellytykset lemmikin kokonaisvaltaiselle terveydenhuollolle.

​Koemme lisäksi, että hyvän eläinlääkäripalvelun taustalla on aina myös myönteisellä asenteella varustettu henkilökunta, joka takaa kaikille osapuolille miellyttävän hoitokokemuksen.

Myymälä

Meiltä löydät Hill’s -lemmikkiruoat sekä laajan valikoiman lisäravinteita, ihon ja korvanhoitotuotteita sekä hampaiden hoitoon tarvittavia tuotteita. Suurimman osan lemmikin hoidossa tarvittavista tuotteista pystymme luovuttamaan mukaan, jolloin asiakkaalle ei tule ylimääräistä apteekkireissua klinikkakäynnin jälkeen.

Huom! Kun lataat Hill’s mobiilikortin kännykkääsi, saat yhdestä tuotteesta -25 % alennuksen kassalla! Jatkossa saat leiman aina yli 25 €:n ostoksesta ja kun leimoja on 10, saat Hill’s bonusta 25 €, jonka voit käyttää haluamaasi Hill’s tuotteeseen.

TERVETULOA OSTOKSILLE!