Röntgenkuvaus

Toisinaan yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja tämä pätee erityisen hyvin diagnostisessa kuvantamisessa! Röntgenkuvausta käytetään laajasti erilaisten sairauksien diagnostiikassa. Sillä voidaan nähdä mm. luuston, sisäelinten, sydämen ja keuhkojen tilannetta.

Otamme myös PEVISA -kuvia koirista:

  • Lonkkanivel, kyynärnivel, olkanivel, selkäranka

 

  • Käytössämme on digitaalinen röntgenlaitteisto, joka takaa hyvän kuvanlaadun ja siten optimaalisen diagnostisen arvon. Pystymme myös tarvittaessa lähettämään kuvia radiologille tai ortopedille jatkolausuttavaksi sähköisessä muodossa.
  • Lisäksi röntgenkuvausta käytetään koirien ja kissojen virallisten terveystarkastusten yhteydessä (mm. PEVISA).

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Paras ystäväsi saa lempeää hoitoa Pyynikin eläinlääkäreillä Pyynikintorin laidalla.  Tiloihin on mukava tulla palveltavaksi, myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on kadunvarsilla ja julkisilla kulkuneuvoilla kuten Nysse ja Ratikka pääsee melkein ovelle.

Mikäli et tiedä mikä lemmikillä on, hätä on akuutti tai et löydä ajanvarauksesta aikaa, voit aina soittaa meille 03-389 1010

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.

Varaa aika Soita

Katso myös  hinnastomme ja palvelumme.

Tutustu muihin palveluihimme