Seinät on maalattu, kalusteita asennetaan!

Eilen saatiin lopulliset teippaukset ikkunoihin. Kiitos tästä laadukkaasta ja nopeasta palvelusta Kangasalalaiselle Mainospalvelu Raina Oy:lle https://www.teippaukset.net/

Materiaali- ja värivalinnat alkavat nyt näkyä. Lattiaan tuli kestävä muovimatto. Sen asentaminen vei ammattilaiselta useita päiviä, mutta olemme kyllä erittäin tyytyväisiä lopputulokseen! Seinät on maalattu, ja nyt nähdään, minkälaiset sävyt tulikaan valittua. Ilme on mielestäni raikas, mutta rauhallinen – juuri sellainen kuin pitikin.

Mitäs kaikkea on siis jo valmiina?

  • Lattia on asennettu.
  • Ovet on asennettu. Tosin tammiviiluiset äänieristetyt ovet tulevat vasta myöhemmin asennukseen, niiden tilalle on asennettu väliaikaiset ovet.
  • Kattoon on saatu valot ja sähkötyöt alkavat olla valmiit.
  • Putkityöt ovat pitkälti valmiit.
  • Ilmastointiputkien asennus on myös saatu loppuun.
  • Hammasröntgen on jo asennettu, ja tavallinen röntgen on jo työmaalla, ja se asennetaan lähipäivinä käyttökuntoon.
  • Ikkunat on teipattu.
  • Suurin osa kalusteista on koottu ja asennettu.

Erilaisten tavaroiden säilytystä varten eläinklinikalla on tietenkin oltava runsaasti laatikostoja ja kaappeja. Niiden suunnittelu, ostaminen ja kokoaminen onkin useiden päivien urakka, ja se ei aina mene ihan suoraviivaisesti.. Sitä ei helpota se, että monen laatikoston takana on erikoistekniikkaa erilaisten lääkinnällisten laitteiden ja putkiasennusten vuoksi, joten säätämistä riittää.  Eli kalusteasennusta tehdään parhaillaan, ja se vie vielä muutamia päiviä.

Vesipisteitä on klinikalla yhteensä 8 kpl. Käsien pesu pitää olla mahdollista jokaisessa tilassa, mukaanlukien aula. Näin käsienpesu on helppoa myös asiakkaille.

Taukohuoneen vaaleanpunainen seinä kuvastaa työpaikkamme pehmeitä arvoja ja empatiaa.

Valitettavasti  koronaviruspandemian vuoksi emme tule päästämään ihmis-asiakkaita sisään aulaa pidemmälle vielä vähään aikaan, mutta laitamme teille kuvia valmiista tiloista, jotta pääsette kanssamme fiilistelemään lopputulosta jo ennen rajoitusten päättymistä!

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

T. Kaisa

 

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Paras ystäväsi saa lempeää hoitoa Pyynikin eläinlääkäreillä Pyynikintorin laidalla.  Tiloihin on mukava tulla palveltavaksi, myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on kadunvarsilla ja julkisilla kulkuneuvoilla kuten Nysse ja Ratikka pääsee melkein ovelle.

Mikäli et tiedä mikä lemmikillä on, hätä on akuutti tai et löydä ajanvarauksesta aikaa, voit aina soittaa meille 03-389 1010

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.

Varaa aika Soita

Katso myös  hinnastomme ja palvelumme.