Juomisen mittaaminen

Laita isoon juomakippoon valmiiksi mitattu määrä vettä. Vettä pitää olla niin paljon, että lemmikki ei juo kaikkea vuorokauden aikana. Anna lemmikin juoda vapaasti. Estä muiden lemmikkien pääsy juomakipolle: tarvittaessa laita eläimet eri huoneisiin vuorokaudeksi. Mittaa jäljelle jääneen veden määrä vuorokauden kuluttua ja vähennä se alkuperäisestä määrästä, niin saat vuorokaudessa juodun määrän. Normaalisti koirat ja kissat juovat alle 1 dl/kg päivässä.

 

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Paras ystäväsi saa lempeää hoitoa Pyynikin eläinlääkäreillä Pyynikintorin laidalla.  Tiloihin on mukava tulla palveltavaksi, myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on kadunvarsilla ja julkisilla kulkuneuvoilla kuten Nysse ja Ratikka pääsee melkein ovelle.

Mikäli et tiedä mikä lemmikillä on, hätä on akuutti tai et löydä ajanvarauksesta aikaa, voit aina soittaa meille 03-389 1010

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.

Varaa aika Soita

Katso myös  hinnastomme ja palvelumme.