Ohje tassusiteen tekemiseen:

  1. Laita puhdistetun haavan tai kynsivaurion päälle puhdas sidetaitos. Huom. ihon on oltava kuiva ennen siteen tekoa, joten kuivattele se tarvittaessa hellästi pyyhkeillä ja/tai hiustenkuivaajalla.
  2. Revi pumpulista tai kipsinalusvanusta suikaleet varpaiden väliin hiertymien ehkäisemiseksi. Muista myös kannusvarvas.
  3. Kiedo tassun ympärille muutama kerros kipsinalusvanua.
  4. Kiedo kipsinalusvanun päälle sideharsoa.
  5. Päällimmäiseksi kerrokseksi laitetaan itseensä tarttuvaa, joustavaa tukisidettä (esim. Coban tai Petfex). Vuorotellen avaa sidettä rullasta ensin vähän matkaa ja kiedo sitten avattu osa tassuun, jotta side ei mene liian kireälle.

Side vaihdetaan päivittäin tai aina sen kastuessa tai likaantuessa. Ulkona side suojataan esimerkiksi tassusuojalla, kumihanskalla tai kurarukkasella.

 

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Paras ystäväsi saa lempeää hoitoa Pyynikin eläinlääkäreillä Pyynikintorin laidalla.  Tiloihin on mukava tulla palveltavaksi, myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on kadunvarsilla ja julkisilla kulkuneuvoilla kuten Nysse ja Ratikka pääsee melkein ovelle.

Mikäli et tiedä mikä lemmikillä on, hätä on akuutti tai et löydä ajanvarauksesta aikaa, voit aina soittaa meille 03-389 1010

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.

Varaa aika Soita

Katso myös  hinnastomme ja palvelumme.